ZepTerra – Mesto gde počinje život | ZepTerra | Novi Beograd
top of page
  • Writer's pictureZepterra

ZepTerra – Mesto gde počinje život

Updated: Nov 6, 2020

Novi stambeno-poslovni kompleks ZepTerra smešten je na jednoj od najpoželjnijih novobeogradskih lokacija.

Kupovina stana u Bloku 65, novobeogradskoj poslovnoj zoni, od pre nekoliko godina postala je najbolja investicija u budućnost. Blizina važnih ustanova, pešačke promenade, vrtića, škola, šoping i sportskih centara, olakšaće vam život posle napornog radnog dana i omogućiti vreme koje možete da potrošite samo na sebe. Zbog svega navedenog, ali i raskošne arhitekture, novi stambeno-poslovni kompleks ZepTerra, čija izgradnja počinje na leto, pravo je mesto na kojem vaš život počinje.


Smeštena u Bulevaru heroja sa Košara sa jedne i Ulice Tadije Sondermajera sa druge strane, ZepTerra nudi svakodnevicu u kojoj možete sebi da dozvolite da planirate i popodnevne sate. Da li ćete svoje slobodno vreme provesti u prostranim parkovima koji će ovom kompleksu dati posebnu draž, nekom od kafića ili restorana u sklopu ZepTerre ili ćete izabrati da se konačno uputite u šoping koji dugo planirate, stvar je vašeg izbora budući da vam je sve nadohvat ruke. Velike zelene oaze ZepTerre koja se gradi po principima zen filozofije, sastojaće se od pažljivo uređenog prostora za mališane, ali i mnogo sadržaja za one starije. Stanovi najvišeg kvaliteta, raznih struktura od dvosobnih do petosobnih, kao i dvoetažna podzemna parking mesta sa kartičnim pristupom, pružiće vam privatnost, a utisak harmoničnog sklada kojim će kompleks odisati, uneće spokoj u vaš život. U drugoj fazi gradnje, ZepTerra kompleks će sadržati i dodatne sadržaje poput vrtića, spa centra, teretane, a stanovnici će biti pripremljeni za brzo uvođenje Smart Home sistema.


Izgradnju impozantnog kompleksa ZepTerra, koja počinje krajem leta, garantuje  investitorska kompanija, Yihai Properties Group iz Hong Konga koji se na srpskom tržištu nekretnina pojavljuju prvi put. Priznati investitor iz Kine, Yihai Properties Group, osnovan 1989. godine, u svoj bogati porfolio upisao je oko osam miliona izgrađenih kvadratnih metara, sa najvećim investicijama u Kini, Dubaiju i Njujorku. Ovaj priznati investitor izgradio je Yihai Garden u Pekingu, ali i ostale luksuzne objekte u većim kineskim gradovima, kao što je Šangaj, Hong Kong, Šenžen i Guangdžou.


Ekskluzivni zastupnik prodaje ovog stambeno-poslovnog kompleksa je vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe.


119 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page