PAMETNO, UDOBNO I SIGURNO
top of page
  • Writer's pictureZepterra

PAMETNO, UDOBNO I SIGURNO

Za sve koji su u potrazi za idealnim mestom za život, stambeno-poslovni kompleks ZepTerra predstavlja najbolje rešenje


Mada je lociran u užurbanom poslovnom epicentru prestonice, na Novom Beogradu u Bloku 65, ZepTerra će svojim stanovnicima ponuditi mir i sigurnost, kakvu pruža samo pravi dom. Svaki od 227 stanova, struktura od dvosobnih do petosobnih, karakteriše sofisticiran dizajn i savremen izgled. Pošto će biti izrađeni od vrhunskih materijala, po najvišim standardima, zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih kupaca i savršen su izbor i za poslovne ljude i za mlade parove kao i za porodice sa decom.

Povrh toga, stambene jedinice u ZepTerri posedovaće Smart Home sistem, koji će pored višeg kvaliteta zgrade i stanovanja, obezbediti i veću vrednost nekretnine. Budući stanari će moći da kontrolišu ulazna vrata svog stana, osvetljenje, grejanje i hlađenje, podizanje ili spuštanje roletni, a da pri tom ne prekinu čitanje knjige ili gledanje uzbudljive emisije na TV-u. Nakon povratka sa puta ili posla, u domu ih mogu dočekati omiljena muzika, topao ambijent i pripremljena voda za kafu. Sve to će obavljati pomoću aplikacije na mobilnom telefonu, tabletu ili kompjuteru. Kupcima će takođe biti omogućeno da prema svojim preferencijama nadograde funkcije Smart Home sistema, što čini dodatnu pogodnost. U svakom slučaju, na taj način se postižu apsolutna udobnost, ali i efikasnija potrošnja i ušteda energije.

Kvalitet ja zagarantovan, s obzirom na to da iza ovog luksuznog projekta stoji investitor Yihai Properties Group koji je u svoj portfolio upisao poznati Yihai Garden u Pekingu, potom brojne objekte u Šangaju, Hong Kongu, Šenženu i Guangdžou, kao i u Ujedinjenim Emiratima i Americi. Njihov cilj je unapređenje života ljudi, pa je kupovina stana u ZepTerri nepogrešiva investicija. Konsultantska kuća, CBS International, deo Cushman&Wakefield grupacije koja je zadužena za prodaju stanova, put pretvaranja nekretnine u vaš novi dom učiniće lakim i jednostavnim, a ujedno će vam pružiti podršku u svim fazama kupoprodajnog procesa.

1,391 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page