top of page
  • Writer's pictureZepterra

Najbolja ponuda u kraju

Updated: Sep 23, 2020

Nikad lakše do modernog stana koji odiše luksuzom i prefinjenošću .


Život u metropoli kao što je Beograd krije u sebi brojne čarobne i male, lepe neispričane priče. Stvoriti svoju idealnu životnu oazu san je mnogih od nas, koji tragamo za spajanjem dve naizgled suprotstavljene strane života u velikom gradu – urbane, poslovne zone i mirnog zagrljaja koji nam pruža dom.


Veliki parkovi, uređeni kao prostor za odmor i rekreaciju, sigurnost koju će naši mališani imati dok provode vreme u igri, mesto za relaksaciju nakon napornog radnog dana, ono naše mesto na kojem ćemo se prvi put zaljubiti ili sa prijateljima uživati u svakodnevnom druženju postaju sve veća potreba naših užurbanih i previše aktivnih dana. Sve ovo od sada možemo pronaći u novom stambeno-poslovnom kompleksu ZepTerra.


Razmišljajući o svom idealnom životu, često maštamo kako da nađemo mir u gradu koji nikada ne spava. Iako je novobeogradski Blok 65 odavno postao poslovni epicentar prestonice ipak u poslednjih nekoliko godina, novim i modernim stambenim projektima, preuzima primat i kada je reč o savršenoj lokaciji za stanovanje. Pored velikog broja stambenih projekata koji su dostupni na tržištu, pred kupcima je veliki izazov kako da izaberu pravi stan za sebe i svoju porodicu.

Zapravo, nikada ne bismo pomislili da će se među širokim bulevarima, strogim poslovnim zgradama koji sa sobom nose užurbani ritam ovog dela grada, na koji smo navikli, ugnezditi najbolje mesto za naš miran život, sa modernim stanovima premium kvaliteta koji zahvaljujući svojim visokim plafonima odišu luksuzom i prefinjenošću.


Pre nego što se odlučite da kupite stan u ovom delu Beograda, potrebno je da detaljno sagledate odnos cene i kvaliteta koji dobijate i da izaberete onu ponudu koja je najbolja u kraju. Čini se da se po ovom parametru posebno izdvaja stambeno-poslovni kompleks ZepTerra koji sa svojih 227 stanova, struktura od dvosobnih do petosobnih, predstavlja savršen izbor za stvaranje i negovanje pravih porodičnih vrednosti.


Pružajući najbolji životni sklad, kompleks ZepTerra je pravo mesto na kome možete započeti svoje čarobno putovanje, na lokaciji koja spaja otmeni stil i vrhunski kvalitet.2,477 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page