Search
  • Zepterra

Životni sklad se piše ZepTerra

Updated: Aug 9, 2019

Novi stambeno-poslovni kompleks na Novom BeograduNovi stambeno-poslovni kompleks, ZepTerra, biće smešten u bloku 65, uz Bulevar heroja sa Košara i Ulicu Tadije Sondermajera. Karakterisaće ga sofisticirano dizajnirani stanovi sa obiljem prirodnog svetla, dvoetažne podzemne garaže i raskošne zelene površine, u kojima će budući stanari naći svoju oazu mira.


Izgradnja kompleksa koji će odisati spojem tradicije, porodičnih vrednosti i moderne arhitekture, počeće početkom leta. U prvoj fazi, u prodaji će biti 227 stanova – od dvosobnih do petosobnih struktura, opremljenih materijalima vrhunskog kvaliteta, kao što su visokokvalitetne pločice renomiranog inostranog proizvođača, višeslojni parketi, ali i najnovijom tehnologijom koja će omogućiti lako i jednostavno uvodjenje smart home sistema.


Izuzetni kvalitet i komfor stambeno-poslovnog kompleksa ZepTerra potpisuju dve investitorske kompanije – Zepter Group i Yihai Properties Group iz Hong Konga. Ekskluzivni zastupnik prodaje je vodeća konsultanska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe.


#ZepTerra

56 views

Zabranjeno je kopiranje, preuzimanje u reklamne svrhe ili bilo koja druga zloupotreba materijala na stranici zepterra.rs.Sva prava zadržava investitor..