top of page

Životni sklad se piše ZepTerra

Updated: Nov 18, 2020

Novi stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu .


Novi stambeno-poslovni kompleks, ZepTerra, biće smešten u bloku 65, uz Bulevar heroja sa Košara i Ulicu Tadije Sondermajera. Karakterisaće ga sofisticirano dizajnirani stanovi sa obiljem prirodnog svetla, dvoetažne podzemne garaže i raskošne zelene površine, u kojima će budući stanari naći svoju oazu mira.


Izgradnja kompleksa koji će odisati spojem tradicije, porodičnih vrednosti i moderne arhitekture, počeće početkom leta. U prvoj fazi, u prodaji će biti 227 stanova – od dvosobnih do petosobnih struktura, opremljenih materijalima vrhunskog kvaliteta, kao što su visokokvalitetne pločice renomiranog inostranog proizvođača, višeslojni parketi, ali i najnovijom tehnologijom koja će omogućiti lako i jednostavno uvodjenje smart home sistema.


Izuzetni kvalitet i komfor stambeno-poslovnog kompleksa ZepTerra potpisuje  investitorska kompanija Yihai Properties Group iz Hong Konga. Ekskluzivni zastupnik prodaje je vodeća konsultanska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe.

122 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page