Zabranjeno je kopiranje, preuzimanje u reklamne svrhe ili bilo koja druga zloupotreba materijala na stranici zepterra.rs.Sva prava zadržava investitor..

Search
  • Zepterra

Partneri sa internacionalnim iskustvom

Updated: Jan 9

Kompanija Yihai Properties Group osnovana je 1989. godine, od kada beleži konstantan uspeh, kako na tržištu nekretnina, tako i u brojnim finansijskim ulaganjima. U svoj portfolio upisala je ukupno osam miliona izgrađenih kvadratnih metara, a broji velike investicije u Kini, Dubaiju i Njujorku.


Ovaj priznati investitor izgradio je poznati Yihai Garden u Pekingu, ali i mnogobrojne luksuzne objekte u većim gradovima, kao što su Šangaj, Hong Kong, Šenžen i Guangdžou, te ništa manje poznate nekretnine u Americi. Pored tržišta nekretnina na kome je prisutan dugi niz godina, Yihai Properties Group se bavi ulaganjem u obrazovanje i unapređenje života ljudi. Eko zgrade izuzetnog kvaliteta samo su jedan deo bogatog portfolija ove internacionalne kompanije, okrenute inovacijama u cilju stvaranja boljeg mesta za život.Sa druge strane, Zepter Real Estate, izuzetno uspešna domaća kompanija postoji od 2008. godine i iza sebe ima najveći broj izgrađenih rezidencijalnih, prodajnih i industrijskih objekata u Srbiji. Okružena timom profesionalaca, ova kompanija je okrenuta pružanju najvišeg stepena kvaliteta usluge i lojalnosti svojim klijentima. Timski rad sa željom da klijent bude zadovoljan je ono čime se Zepter Real Estate vodi u svom poslovanju. Važi za jednog od najvećih investitora u našoj zemlji, ali i u regionu, koji je realizovao velike projekte u segmentu hotelske industrije, ali i brojne moderne poslovne i stambene zgrade na nekim od najlepših lokacija u Beogradu.

364 views