top of page

                                         ZEPTERRA – LUKSUZ NADOHVAT RUKE

    Novi stambeno-poslovni kompleks ponudiće premium kvalitet, sofisticirani dizajn i raskošni park

zepterra-logo_png.png

Novobeogradski Blok 65 odavno je postao poslovni epicentar prestonice, dok u poslednjih nekoliko godina, novim i modernim stambenim projektima, preuzima primat i kada je reč o savršenoj lokaciji za stanovanje. Jedan od najatraktivnijih stambeno-poslovnih kompleksa, ZepTerra, zauzeće svoje mesto u Bulevaru heroja sa Košara sa jedne i Ulice Tadije Sondermajera sa druge strane, na ukupno 100.000 metara kvadratnih, od kojih će čak 75.000 biti rezidencionalno. 

 

ZepTerra će biti sinonim za spoj vrhunskog kvaliteta, savremenog i otmenog stila i zen filozofije.  Stanovi premium kvaliteta, struktura od dvosobnih do petosobnih, odisaće luksuzom i sofisticiranim dizajnom. Sve stambene jedinice biće pripremljene za brzo uvođenje, Smart house sistema, koji podrazumeva automatizovan i bežični način upravljanja kućnim uređajima, putem telefona ili tableta, kao i podešavanja vremenskog rasporeda za svaku od podržanih funkcija na tim uređajima.

 

Za sve koji uživaju u prirodi, miru i privatnosti, zelena oaza i raskošni park učiniće da na trenutak zaborave da su u centru svih dešavanja. Stanari u ZepTerri neće morati da brinu o parkingu, jer su obezbeđene podzemne garaže sa kontrolisanim pristupom, dok će dvadesetčetvoročasovni video nadzor i profesionalno održavanje činiti čitav kompleks bezbednim i sigurnim.

U drugoj fazi projekta, ZepTerra će biti bogatija za dodatni sadržaj poput velelepnog spa centra i profesionalno opremljene teretane. Roditeljima će svakodnevnica biti olakšana jer će vrtić u okviru kompleksa biti savršeno mesto u kojem će o njihovoj deci brinuti stručni vaspitači i animatori. 

Da će ZepTerra kompleks postati idealno mesto za život govori i okolina koja ga okružuje. Blizina važnih ustanova, glavnih saobraćajnica, kafića, restorana, maloprodajnih objekata i tržnih centara olakšaće vašu svakodnevnicu i ispuniti slobodno vreme. Svim budućim stanarima koji vole relaksaciju i rekreaciju, nadohvat ruke biće i uređene obale reka, biciklističke staze, kao i mnoštvo sportskih sadržaja, što su samo neke od prednosti lokacije ovog novobeogradskog kompleksa.

Izgradnju impozantnog kompleksa ZepTerra, koja počinje krajem leta, garantuju dve investitorske kompanije, Zepter Group sa sedištem u Švajcarskoj i prisustvom u preko 60 zemalja, kao i Yihai Properties Group iz Hong Konga koji se na srpskom tržištu nekretnina pojavljuju prvi put. Zepter Group važi za jednog od najvećih investitora u našoj zemlji, ali i u regionu, koji je realizovao neke od najvećih projekata u segmentu hotelske industrije, kao i brojne moderne poslovne i stambene zgrade na najlepšim beogradskim lokacijama. Priznati investitor iz Kine, Yihai Properties Group, osnovan 1989. godine, u svoj bogati porfolio upisao je oko osam miliona izgrađenih kvadratnih metara, sa najvećim investicijama u Kini, Dubaiju i Njujorku. Ovaj priznati investitor izgradio je Yihai Garden u Pekingu, ali i ostale luksuzne objekte u većim kineskim gradovima, kao što je Šangaj, Hong Kong, Šenžen i Guangdžou. 

Ekskluzivni zastupnik prodaje ovog stambeno-poslovnog kompleksa je vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe.

bottom of page